Choď na obsah Choď na menu
 


Anketa

10. 4. 2018

Potrebovala by som vašu pomoc. Aký je váš názor na tento pár? aby som vedela či ho "môžem" použiť, alebo sa mám uberať inou cestou :D A v prípade, že sa vám k Dracovi Ginny nepáči, poprosila by som vás do komentára napísať návrh na partnera/ partnerku pre neho. (upozorňujem, že Harry je už obsadený) 

 

 

;

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

mno

;Elecqua,15. 4. 2018 0:10

Pár Draco-Ginny je fajn, pokud zaujímá pouze vedlejší roli. Pochopitelně nemmohu srovnávat s Charliem, ten pro mě nemá konkurenci. A co se týká Luny, tu si Draco nezaslouží. Víc se mi zamnlouvá trijice Draco/Hermiona_Neville.

...

Nyssa,11. 4. 2018 8:45

Luna je zlatíčko, to s vami súhlasím :D Ja osobne Ginny nemám zrovna veľmi rada a k Dracovi sa mi skutočne hodí jediný Weasley a to Charlie (Drinny som zvažovala len preto, že by to pre mňa bola jednoduché riešenie situácie :D inak s tým párom nie som stotožnená)
Preto ma napadlo, že by som sa spýtala vás na návrhy :D A nemusí to byť het... len ma zaujíma, s kým by sa vám Draco páčil... a plne chápem, že pre vás je to celkom ťažko posúdiť, keď sa tu zatiaľ mihol iba veľmi krátko (ale jeho čas ešte príde :D )

Evka,10. 4. 2018 22:04

I já jsem za Lunu.

:-)

Lady Corten,10. 4. 2018 21:55

Prosím kohokoliv jen ne Ginny. K Dracovi se podle mě nejvíce hodí z žen Hermiona a nebo Luna ale jsou i další záleží na tom jak se to napíše