Choď na obsah Choď na menu
 


Poznať svojho nepriateľa (slash)

Severus sa v deň, keď Harry oslávi 16 rokov dozvie zarážajúcu vec. Harry je jeho syn. Nevie, ako si má s touto novinou poradiť. Má to Harrymu povedať, alebo si to nechať pre seba? Žiaľ, nemá veľa času na to aby sa rozhodol. Rozhodnutie musí padnúť rýchlo. Ako si stým poradia?  Temný pán vymýšľa nový plán o ktorom nikomu nič nepovedal a to znamená, že môžu čakať čokoľvek... To čo vymyslel však nečakal nikto! 

Hlavný pár: Harry Potter/Tom Riddle

 

 

 

Príspevky

21.Kapitola

7. 4. 2019

| Komentáre: 6

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Po dlhšom čase opäť pridávam novu kapitolu. Priznám sa, že sa mi písala ťažko. Asi preto, že mi bolo hrozne smutno z toho, ako to vlastne dopadlo... ale nebudem prezrádzať.

Chcela by som poďakovať Kilia Ice, Tinu a Rozarkaf za komentár pri poslednej kapitole. Som rada, že sa tu ešte objavia nejaký ľudia a ešte o kúsok radšej som rada za nové tvare. Snáď sa vám nová kapitola bude páčiť.

Nyssa 

 

20.Kapitola

30. 1. 2019

| Komentáre: 5

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Chápem, že je to pravdepodobne najme moja vina, pretože moja aktivita je pomerne malá.. Ale návštevnosť stánok je čím ďalej tým menšia rovnako ako prečítania nových kapitol. A tak som na vážkach, či mám ďalej pokračovať s publikovaním poviedok aj tu blogu. Rozpísanú poviedku tu ešte určite dokončím, ale váham, či sa oplatí začínať aj s niečím ďalším. S písaním však nekončím, len sa presúvam primárne na wattpad. Mám pocit, že spätná väzba je tam vyriešená lepšie. A možno prekvapím aj samú seba a budem naďalej pokračovať na oboch stránkach...

No dosť bolo mojich kecov, je čas napísať niečo ku kapitole. Opäť len krátka, ale zdalo sa mi vhodné ukončiť ju v danom momente. Nesie sa viac - menej v uvoľnenom duchu a bolo mi ľúto tú atmosféru zničiť. Pretože sa nenávratne blížime k temným časom... 

 

19.Kapitola

1. 12. 2018

| Komentáre: 0

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Dnešná kapitola je trochu kratšia za čo sa úprimne ospravedlňujem. Síce som si kúpila novú klávesnicu, no akosi si na ňu neviem zvyknúť a tak mi to písanie ide akosi pomaly. Napriek tomu dúfam, že sa vám táto kapitola bude páčiť. 

A ak vydržíte čakať do ďalšej kapitoly.... možno uvidíte aj Temného pána :-D

 

18. Kapitola

14. 8. 2018

| Komentáre: 6

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Ako prvé, rada by som poďakovala Lady Corten a Kilia Ice za komentáre. Som rada, že sa ešte stále niekto, kto túto poviedku číta :)

Opäť mi to trvalo, ale konečne som kapitolu dopísala. Poprosím fanfáry pre všetkých, ktorí ešte vydržali čakať. 

Z tejto kapitoly mám trochu rozporuplné pocity, ale... neviem ako nikam by som ju mala napísať.  Potrebovala som začať s tvorbou Voldemortovho charakteru... predsa len, tento príbeh bude Harrymort, takže jeho povaha bude musieť byť trošičku pozmenená oproti originálu.... Čo hovoríte na Voldemorta- slizolínskeho vodcu?

Taktiež sme nahliadli aj trochu do Sevovej minulosti. Aj tú som trochu upravila, no snažila som sa v upravenej verzií priblížiť k originálu. Predsa len, náš temný profesor si zaslúži aspoň pár rokov pekného detstva... ako protiváhu tým ďalším krutým rokom.

Čo si myslíte o zrazu prehnane ochranárskych sklonoch Voldyho a riaditeľa? A aký máte typ na Dracovu "tajnú" úlohu? :D

Dúfam, že sa vám kapitola aspoň trochu páčila, hlavne keď ste na ňu museli čakať tak dlho... Je vtipné, že presne mám vymyslené, čo sa bude diať... potom. Ale vymyslieť ako sa dostať tam kam potrebujem je vlastne celkom ťažké :D

Nu, koniec mojich rečí. Dúfam, že ďalšia časť mi nebude trvať tak dlho :/ 

 

17.Kapitola

10. 5. 2018

| Komentáre: 2

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Je tu ďalšieho pokračovanie. Dúfam že nebudete sklamaný :) Celkom ma zaujíma váš názor, čo si myslíte, že sa dialo u Voldyho? A kam odišli Malfoyovci? 

Ďakujem za vašu trpezlivosť, viem že mi to pridávanie fakt trvá dlho.

 

16. Kapitola

14. 4. 2018

| Komentáre: 2

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Konečne je tu pokračovanie! A tentoraz mi to ani netrvalo celý rok! A teraz vážne, ospravedlňujem sa, že mi to opäť trvalo dva mesiace. Bola som chorá a musela som sa učiť na zápočty, čo ma však neospravedlňuje, pretože keby sa mi chcelo, tak ten čas by sa bez problémov našiel. 

Preto vám ďakujem za vašu trpezlivosť a dúfam, že tu vydržíte s rovnakou trpezlivosťou čakať aj naďalej. 

Nyssa

 

Anketa

10. 4. 2018

| Komentáre: 4

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Chcela by som vás požiadať o maličkú pomoc. Vážne by mi pomohlo ak by ste zahlasovali v ankete. Vopred ďakujem :)

 

15.Kapitola

8. 2. 2018

| Komentáre: 3

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Po veľmi, veľmi dlhej dobe pridávam kapitolu k tejto poviedke. Dúfam, že tu má ešte nejakého fanúšika, ktorý vydržal ten rok čakať. Veľmi ďakujem za všetky komentáre, ktoré ste pri poslednej časti zanechali. Keď som videla, ako stále čakáte na pokračovanie ktoré neprichádzalo (ešte raz sa ospravedlňujem), nútilo ma to nevzdávať sa. Priznávam sa, že pre mňa bolo celkom ťažké sa do toho písania dostať... respektíve, táto kapitola bola pre mňa ťažká. Už pred rokom sa mi ju nedarilo dokončiť a teraz to tiež nebolo úplne jednoduché...Ale je hotová a dúfam, že sa vám bude aspoň trochu páčiť. Za názory budem vďačná :-)

Nyssa

 

14.Kapitola

23. 11. 2016

| Komentáre: 8

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Je tu nová kapitola, venujem ju Mary, Lady Corten a Kilia Ica ako poďakovanie za podporu pri predchádzajúcich kapitolách ;)

Obsah sa nakoniec troška líši od zamýšľaného, keďže som akosi v predchádzajúcej kapitole zabudla spomenúť pár drobností...ale nevadí. Navyše dúfam, že sa to už teraz začne konečne troška zamotávať...hoci k Voldyho nástupu na scénu si ešte chvíľku počkáme :D Na záver dúfam, že sa kapitola bude páčiť.

S pozdravom,

Nyssa

 

13.Kapitola

15. 11. 2016

| Komentáre: 6

| Rubrika: Poznať svojho nepriateľa (slash)

Pridávam ďalšiu kapitolu. Dnes o kúsok dlhšiu ako u mňa býva zvykom, tak dúfam,že vás to neunudí, pretože mám pocit, že tentoraz je to celkom o ničom napriek tomu, že sa Harry konečne pozhovára so Severusom. No nevadí, nabudúce to už hádam bude lepšie, posnažím sa ;)